Talvi & Kevät  

Erämaasafarit Call of the Wild 

Erämaasafarit lumisten metsien kätköön. Safarireitit kulkevat perinteisiä jotoksia, talviteitä ja jäätyneitä erämaajokia. Tunturialueiden safarit Ylläksen Äkäslompoloon ja Enontekiön Hettaan. Muotkajärven tukikohdasta tehdään safarit Kilpisjärvelle ja Haltitunturille. Monipuoliset ja vaihtelevat kelkkareitit ovat kohtuullisen vaativia ajaa. 

Lisää safareista Talvi&Kevät -linkistä 

Varaukset numerosta p. 0400 692 301 tai tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@nordicsafaris.com

Kelkkasafari Perämereltä Napapiirille 

Safari alkaa Kemi - Tornio alueelta ja reitti kulkee Tornionjokea pitkin kohti Napapiiriä ja Etelä-Lapin tunturialuetta. Safarin aikana yövymme erämaamökissä Miekojärvellä, järvellä joka sijaitseen aivan Napapiirillä. Matkan aikana vierailemme porotilalla jossa voi tutustua perinteiseen poronhoitoon.

Lue lisää

Hetan kylästä Kilpijärvelle ja Haltitunturin huipulle

Matka alkaa varhain aamulla kohti Palojärveä ja tunturimaastoa. Pian puuraja jää taaksemme ja ympärillä avautuu puuton tunturialue. Mukava ja helppo reitti ajaa. Syömme eväsvoileivät tunturissa. Iltapäivällä saavumme Kilpisjärvelle jossa majoittumme mökkeihin. Tilauksesta on myös mahdollista majoittautua kahden hengen huoneisiin. Varustautumisen jälkeen lähdemme Saanatunturia sivuten kohti Haltitunturia. Sään niin salliessa Haltitunturin huipulta avautuu huikaisevat näköalat Norjan vuonoihin.

Lue lisää