Retki alkaa Karungin kylärannasta ja päättyy Kukkolankosken niskalle. Maisemat vaihtuvat joen verkkaiseen tahtiin. Jokiretken aikana tulevat tutuksi luonnonkauniit perinnemaisemat kahden valtakunnan alueella. Rauhallinen opastettu retki sopii kaikille vesiaktiviteettien ystäville. Aikaisempaa melontakokemusta ei vaadita. Varustautuminen Kukkolankoskella josta autokuljetus lähtöpaikalle.

Saatavuus, kesäkuusta – lokakuuhun
Soveltuvuus: Edellyttää normaalia fyysistä kuntoa. Suosittelemme vähintään 15 vuoden ikää.
Hinta: 85e / henkilö Kesto: noin kaksi tuntia

Ryhmän minimikoko 4 henkilöä

Jokiretkellä käytettävät kajakit ovat mukavia, turvallisia ja helposti ohjattavia.

Hinta sisältää; kuljetuksen Kukkolasta lähtöpaikalle, oppaan palvelut, melontaopastuksen sekä melontavarusteet; sade tai neopren -asun, yhden hengen kajakin, melan, turvaliivit ja kypärän.

On hyvä varata mukaan vaihtovaattetta sään mukaan, päähine ja aurinkolasit sekä vesitiivis -pussi mahdollisia omia elektronisia laitteita (kännykkää, kameraa) varten.

Hyvä tietää.

Toiminnassa noudatetaan Suomen melonta ja koskenlaskuyrittäjät ry:n antamia ohjeita. Pohjolan Safareilla on dokumentoitu SFS-EN ISO 9001:2000 standardiin perustuva Laatu-, Turvallisuus- ja Ympäristöhallintajärjestelmä. Osanottajia pyydetään tarkistamaan vakuutuksiensa voimassaolo liikunta aktiviteeteissa. Sääolosuhteet ja vedenkorkeuden vaihtelut saattavat muuttaa reittejä ja aikatauluja tai estää retken suorittamisen.

Varaa numerosta 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com